In its 53rd year of publication, the Journal of Agricultural and Food Chemistry (JAFC) publishes research results dealing with the chemistry and biochemistry of agriculture and food with a focus on original research representing complete studies, rather than incremental studies. JAFC includes topics on chemical/biochemical composition and the effects of processing on the composition and safety of foods, feeds, and other products from agriculture, including wood and other bio-based materials, byproducts, and wastes. It covers the chemistry of pesticides, veterinary drugs, plant growth regulators, fertilizers, and other agro-chemicals, together with their metabolism, toxicology, and environmental fate. In addition, JAFC reports on the chemical processes involved in nutrition, phytonutrients, flavors, and aromas.
Gate2Biotech - Biotechnologický portál - Vše o biotechnologiích na jednom místě.
ISSN 1802-2685
Tvorba webových stránek: CREOS CZ
© 2006 - 2025 Jihočeská agentura pro podporu inovačního podnikání o.p.s.
Zajímavé články s biotechnologickým obsahem:
Brigády pro studenty - Brigády pro studenty. NabĂdky zajĂmavĂ© práce z celĂ© ÄŚR
Věda technika výzkum - Přehled zpráv z vědy techniky a výzkumu.
Hejna magnetických nanobotů mohou léčit krvácenà v mozku
Nanovlákna z peptidĹŻ vázajĂcĂch měď niÄŤĂ nádorovĂ© buĹky